Όλες οι γυναίκες έχουν σίγουρα μία πούδρα φιξαρίσματος στο σπίτι τους. Είναι όμως ένα προϊόν που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καθημερινά ή βγαίνει από το ντουλάπι μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.. όταν έχουμε μία βραδινή έξοδο πιο glamorous που δεν θέλουμε να γυαλίζουμε τόσο πολύ με τα φώτα του party?

Το powder λοιπόν, για όσες από εσάς δεν γνωρίζουν, είναι ένα προϊόν "μπαλαντέρ" που μπορεί στη κυριολεξία να μας λύσει τα χέρια και να το χρησιμοποιήσουμε στη καθημερινή beauty ρουτίνα μας δίνοντας ένα ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα. 

Για να δούμε όμως μαζί, ποιές είναι οι χρήσεις του εκτός από σταθεροποιητή μακιγιάζ και ένα make up product που "σβήνει" τη γυαλάδα..?

1. Ακόμα πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες με όγκο και ένταση στο βλέμμα.

Αν επιθυμείτε ένα δραματικό αποτέλεσμα τότε αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να περάσετε με ένα καθαρό βουρτσάκι λίγη πούδρα επάνω στις βλεφαρίδες και έπειτα να βάλετε τη μάσκαρά σας. Η διαφορά που θα δείτε θα είναι μεγάλη! Οι βλεφαρίδες είναι ακόμα πιο μακριές και πιο πυκνές!

2. Ματ κραγιόν

Έχεις το αγαπημένο σου κραγιόν αλλά θα ήθελες να έχει ματ υφή, χωρίς γυαλάδες? Μετά την εφαρμογή του κραγιόν, πέρασε με ένα πινελάκι λίγο powder..

3. Τα φρύδια των ονείρων μου

Σχημάτισε το φρύδι με τα ειδικά προϊόντα για "τέλειο σχήμα" στα φρύδια και αμέσως μετά βάλε λίγη πούδρα με ένα πινελάκι. Έπειτα χτένισέ τα με τη μάσκαρα με χρώμα της επιλογής σου.. αυτό θα τα κάνει ακόμα πιο έντονα και πυκνά, χωρίς κενά.

4. Ξηρό σαμπουάν

Όταν θα έχετε λιπαρές ρίζες βάλτε λίγο powder στα μαλλιά σας και τρίψτε ελαφρά με τα χέρια σας, αυτό θα απορροφήσει όλη τη λιπαρότητα.

Επιλέξτε ένα οικονομικό προϊόν:

Nip+Fab Setting Powder Πούδρα Ρύθμισης Μακιγιάζ 

πουδρα

Mua Professional Ultra-Fine Loose Setting Powder Πούδρα Ρύθμισης για Μακιγιάζ:

Mua Professional Ultra-Fine Loose Setting

Δείτε εδώ το ολοκληρωμένο μακιγιάζ μας! Πιστεύουμε ότι θα σας εντυπωσιάσει..