Η αλήθεια είναι ότι το μακιγιάζ που θα κάνουμε στις 31/12 είναι μία ιδιαίτερη "μικρή χαρά”.. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές που “η χαρά μας παρασύρει”.. κι υπερβάλλουμε από τον ενθουσιασμό μας να εντυπωσιάσουμε!

Προσπαθήσαμε να εντωπίσουμε ορισμένα λάθη, ώστε να τα αποφύγετε ένα αντιαισθητικό μακιγιάζ και να εντυπωσιάσετε ευχάριστα τους φίλους και συγγενείς σας

1ο: το λάθος juicy στα χείλη

Προσπαθώντας να δημιουργήσουμε πιο juicy και εντυπωσιακά χείλη.. το lip ξεχειλίζει γύρω από αυτά. Το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό και μπορεί να προκαλέσει το γέλιο των συνομιλητών μας.

Μπορείτε εύκολα να το αποφύγετε.. Επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών στην απόχρωση που θέλετε. Θα σας προτείναμε το κόκκινο της φωτιάς που ταιριάζει απόλυτα στο γιορτινό κλίμα! Αμέσως μετά εφαρμόστε ένα velvet lipgloss, με διάρκεια όλη τη νύχτα και αντοχή σε ποτό, φαγητό και τσιγάρο. Μη ξεχάσετε να τα πάρετε μαζί σας για μία ανανέωση σε περίπτωση που χρειαστεί.

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα για ακόμα πιο εντυπωσιακά χείλη

NIP + FAB

LUXE MUA

2ο: Glitter παντού

Κατανοούμε ότι θέλετε να είστε fabulous.. αλλά κι αυτό με μέτρο! Επιλέξτε μία παλέτα με highlights σε διάφορες αποχρώσεις κι εφαρμόστε την σωστή απόχρωση στα σημεία που χρειάζεται. Δοκιμάστε τις πιο φωτεινές και ανοιχτές αποχρώσεις σε όλο το πρόσωπο, όπως ζυγωματικά, μύτη, χείλη και λαιμό και μία πιο έντονη, χρωματικά, στο καπάκι του ματιού.

Δείτε εδώ τις σκιές ματιών με glitter, αλλά και παλέτες για όλο το πρόσωπο

NIP + FAB PALETTE

MUA PALETTE

3ο: Ψεύτικα φρύδια

Είναι “της μόδας” τα έντονα φρύδια που χαρίζουν ένταση στο βλέμμα. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε. Πρέπει πάντα να ζωγραφίζετε το φρύδι που ήδη έχετε και να μην προσπαθείτε να ζωγραφίσετε ένα άλλο φρύδι. Το μολύβι θα ξεχειλίζει γύρω από το φυσικό σας περίγραμμα και το αποτέλεσμα δεν θα σας δικαιώσει. 

Βρείτε εδώ ό,τι χρειάζεστε για τέλεια, καλοσχηματισμένα φρύδια

KORRES ΦΡΥΔΙΑ

Πέρα όμως από το καλλιτέχνη που βγαίνει από μέσα σας την τελευταία ημέρα του χρόνου..

θα πρέπει να σκέφτεστε και πρακτικά. 

Πιο είναι το σημαντικότερο που αγχώνει κάθε γυναίκα εκείνη την ημέρα? Φυσικά εάν το μακιγιάζ που θα κάνετε θα διαρκέσει όλο το βράδυ!

Αυτά είναι τα σωστά βήματα για να είστε πανέμορφη μέχρι το πρωί..

Καλή χρονιά! Ευχόμαστε υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους..