Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όλοι μας προσπαθούμε να χάσουμε τα κιλά που έχουμε πάρει όλες αυτές τις ημέρες. Μπορεί τα εορταστικά γλυκίσματα και τα λαχταριστά φαγητά να είναι τόσο δελεαστικά, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.. όμως μετά τις γιορτές όλοι προσπαθούμε να χάσουμε τα περιττά κιλά. Καμία προσπάθεια όμως δεν είναι εύκολη.. Ερχόμαστε διαρκώς αντιμέτωποι με χιλιάδες πειρασμούς, οι οποίοι κορυφώνονται κυρίως τις βραδινές ώρες που έχουμε επιστρέψει στο σπίτι και έχουμε χαλαρώσει στον καναπέ.

Μερικά tips που μπορείτε να υιοθετήσετε για να χάσετε τα κιλά των γιορτών:

  • Αποφύγετε να τρώτε και μετά το βραδινό σας γεύμα. Για να μην υποκύψετε στις βραδινές λιγούρες, βουρτσίστε μετά το δείπνο τα δόντια σας ή επιλέξτε να φτιάξετε ένα ζεστό ρόφημα, όπως τσάι ή χαμομήλι, που θα βοηθήσει την πέψη και θα σας χαλαρώσει. 
  • Μασάτε αργά, χωρίς να βιάζεστε.
  • Βάλτε το φαγητό που πρέπει να φάτε, στο πιάτο σας και μην παίρνετε από τη μέση, γιατί αλλιώς κινδυνεύετε να φάτε πολύ περισσότερο από την μερίδα που υπολογίσατε. 
  • Να τρώτε πάντα το φαγητό σας καθισμένοι στο τραπέζι και ποτέ όρθιοι από λίγο.
  • Το δείπνο σας να έχει τελειώσει τουλάχιστον 3 ώρες πριν πάτε για ύπνο. 
  • Να κοιμάστε 7 με 8 ώρες κάθε βράδυ χωρίς διακοπές. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που δεν κοιμούνται τις σωστές ώρες καταλήγουν να τρώνε περισσότερο φαγητό σε σχέση με εκείνους που κοιμούνται σωστά.

Ακολουθώντας πιστά τις παραπάνω συμβουλές διατροφής, μπορείτε να χάσετε τα περιττά κιλά ακόμα πιο γρήγορα με τους κατάλληλους λιποδιαλύτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν και στη καύση του λίπους αλλά και θα μειώσουν την όρεξη.

Solgar Lipotropic Factors:

Solgar Lipotropic Factors

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το βραδινό σας γεύμα με το Top Diet της Power Health. Ένα φακελάκι σκόνης κι ένα γιαούρτι αρκούν για να φτιάξετε ένα πλήρες, χορταστικό, γεύμα:

Power Health Top Diet

Βρείτε εδώ και τις 3 γεύσεις στο γευστικό Top Diet.. με σοκολάτα, βανίλια και νέο top diet με γεύση μόκα!