Στην ίδια παιδική χαρά, από όπου εμπνεύστηκα το άρθρο των αντηλιακών και ανάμεσα σε πολλά πάλι θέματα, αυτό που μάζεψε τις περισσότερες μανούλες είχε τον τίτλο: Αντικουνουπικό!
Ένα θα σας πω, κάναμε περισσότερη φασαρία ακόμα και από τα παιδάκια μας!
Για άλλη μια φορά συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε (η προηγούμενη διαφωνία μας αφορούσε τα αντηλιακά.. δείτε το άρθρο εδώ)

Τα αντικουνουπικά είναι ένα ευαίσθητο θέμα για τις μανούλες! Όλες ψάχνουν το λιγότερο χημικό, ή το πιο βιολογικό ή αυτό που δεν είναι αντικουνουπικό αλλά απομακρύνει τα κουνούπια! Και κάπου εκεί τρελαίνεσαι!
Μετά από πολλά παρακάλια τις έπεισα και μου είπαν τι χρησιμοποιεί η καθεμιά στο δικό της παιδί.. Σαν εξομολόγηση ένα πράγμα... Μυστικά!!!

Εγώ όμως, θα σας τα αποκαλύψω.. (αν και κινδυνεύω να με αποκλείσουν από την παιδική χαρά και ποιος ακούει τον μικρό μου μετά!)

Ειρήνη Τ. Η Ειρήνη είναι μια μοντέρνα μαμά. Πάντα στην τρίχα και εκείνη και η μικρή της! Το καλοκαιρινό αξεσουάρ της κορούλας της είναι το Repelkito 6VP Απωθητικό Βραχιόλι που φοράει στο ποδαράκι της για να την προστατεύει από τα κουνούπια καθώς και το εντομοαπωθητικό zanzara clip που φροντίζει να το συνδυάζει πάντα με τα ρούχα της! Όπως μου είπε, η μικρή δεν τα βγάζει από πάνω της!

Repelkito 6VP Απωθητικό Βραχιόλι 1τεμ.

repel kito

Κατερίνα Β.Η Κατερίνα ανήκει στην παλιά σχολή των μαμάδων. Επιμένει στο Autan, είτε σε μορφή spray είτε gel. H Κατερίνα έχει στοκ στο σπίτι της όπως μου είπε, για να μην ξεμείνει ποτέ!

Autan Protect Εντομοαπωθητικό Σπρέι για Κουνούπια 100ml

autan

Τζενάκι Φ.Το Τζενάκι είναι η μικρή και φοβιτσιάρα μανούλα της παρέας. Όλη μέρα στο ίντερνετ ψάχνει για να βρει τα καλύτερα για τα διδυμάκια της! Έτσι κατέληξε να κυκλοφορεί με ένα spray και ένα gel Fleriana στην τσάντα της.

fleriana

Αλλά δεν έμεινε εκεί, στα χεράκια  των παιδιών φοράει πάντα Αντικουνουπικό Βραχιόλι Σιλικόνης Mo-Shield για να τα προστατευεί ακόμα και από τους ψύλλους! Υπερβολική αλλά σίγουρη!

moshield

Αναστασία Μ.Η Αναστασία είναι αυτό που ονομάζουμε ελεύθερο πνεύμα, διακοπές στα Κουφονήσια, κάμπινγκ και βιολογικά! Μόνο βιολογικά! Ξέρει τα άπαντα του Korres!

korres

Στέλλα Η.Η δασκάλα μας. Το έψαξε πολύ όπως μου είπε. Και αποφάσισε! Jungle Formula, προστατεύει και εκείνη, αφού το χρησιμοποιούν οικογενειακώς.. για το παιδί της που είναι άνω των 3 ετών.

jungle

Το πόρισμα βγήκε! Δηλαδή, η καθεμιά έβγαλε το δικό της!

Αυτό όμως που ανακαλύψαμε είναι ότι όλες έχουμε στα σπίτια μας, ένα Crilen και ένα κουτί Vican Cer`8 Kids Εντομοαπωθητικά Αυτοκόλλητα για τις δύσκολες ώρες!

Η τελική επιλογή είναι δική σας!