Σφουγγάρια προσωπικής φροντίδας και καθαρισμού Lifoplus.. πάνω από 50 χρόνια στον τομέα προσωπικής υγιεινής & φροντίδας.. 

Η σταθερή εστίασή στην ασφαλή φυσική αποτελεσματικότητα και στην αισθητική αρτιότητα, η αγάπη, το μεράκι και η πίστη στο όραμα, γέννησαν τη σειρά φυσικών σφουγγαριών LifoPlus, η οποία για πάνω από 50 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της προσωπικής υγιεινής & φροντίδας.

Όλα τα σφουγγάρια LifoPlus είναι σχεδιασμένα με προσοχή και φροντίδα ώστε να προσφέρουν στο μπάνιο ευχάριστη, εργονομική και αποτελεσματική καθημερινή περιποίηση καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σώματος (πρόσωπο, πλάτη, πόδια, αγκώνες) του σύγχρονου καταναλωτή.

Μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας, διατηρούμε σταθερά, υψηλή την ποιότητα των προϊόντων και επιλέγουμε 100% φυσικά, οργανικά, vegan & βιοδιασπώμενα υλικά που ξεχωρίζουν, στην πλειοψηφία των προϊόντων μας. Όλα τα σφουγγάρια LifoPlus σέβονται το περιβάλλον και τον πλανήτη καθώς οι Α ύλες που χρησιμοποιούνται είναι τέτοιες ώστε να ξεπλένονται εύκολα με λιγότερο νερό.

Γνωρίστε τα προϊόντα της Lifoplus και πάρτε Δώρο ένα αφρόλουτρο Body Touch Peach Vanilla 300ml, για ένα ευχάριστο και "μυρωδάτο" μπάνιο