Ας κάνουμε μία απλή ερώτηση σε όλες τις γυναίκες που δουλεύουν πολλές ώρες κάθε μέρα.. Πώς διατηρείτε το μακιγιάζ σας από το πρωι έως το βράδυ? Και ξαφνικά ησυχία.. καμία απάντηση! “Πιάσαμε φλέβα” λοιπόν, αφού ειναι γνωστό οτι οι περισσότερες γυναίκες δίνουν πολύ σημασία στην εξωτερική τους εμφάνιση και θέλουν να είναι όμορφες όλη μέρα. 

Τη λύση σίγουρα εδώ δεν τη δίνουν τα προϊόντα/καλλυντικά make up, εφόσον χρειάζεται ένα νεσεσερ που να περιέχει μέσα foundation, ρουζ, πούδρα, concealer και lips χειλιών. Επίσης όταν θέλουμε να ανανεώσουμε εξαρχής το μακιγιάζ, χρειάζεται χρόνος και σίγουρα νερό για να καθαρίσουμε τα υπολείμματα στα χέρια μας.

Τη λύση τη δίνει ένα προϊόν που και τον χρόνο θα ελαχιστοποίησει αλλά και δεν θα “λερώσει” τα χέρια μας. Αυτό είναι το πολυαγαπημένο serum, ο ορός, που θα φρεσκάρει το πρόσωπο και θα του δώσει μία φρέσκια και υγιή όψη. Μια μικρή ποσότητα serum αρκεί για να την εφαρμόσουμε με ταμποναριστές, απαλές, κινήσεις σε όλο μας το πρόσωπο. Mε αυτό τον τρόπο θα φρεσκάσουμε το μακιγιάζ μας, χαρίζοντας σε αυτό την απαραίτητη υγρασία. Δοκιμάστε ακόμα και να το ανακατέψετε με το foundation σας.

Βρείτε εδώ τα κατάλληλα serum προσώπου που θα σας λύσουν τα χέρια

La Roche Posay Hyalu B5 Serum 30ml