POWERPHARM

Powerpharm Kepler Επιγονατίδα Νανοτεχνολογίας σε Μαύρο χρώμα 80900

Αμεσα Διαθεσιμο

24,90 €

Kερδίζετε 25 πόντους Aγοράστε το με 2490 πόντους

δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η επιγονατίδα νανοτεχνολογίας της Kepler Nanodynamics είναι επενδεδυμένη με βιο-κεραμικά υλικά για να απαλύνει γρήγορα την  αίσθηση του πόνου. Έχει velcro και δέσιμο 3 σημείων για εύκολη τοποθέτη­ση και άνεση εφαρμόζοντας σωστά σε όλα τα γόνατα. Προσφέρει απίστευτη ανακούφιση σε χρόνια προβλήμα­τα των γονάτων και είναι απαραί­τητη μετά από τραυματισμό.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανοίξτε τα 3 velcro και τοποθετήστε το κόκκινο μέρος του ορθοπεδικού βοηθήματος ακριβώς πάνω στην επιγονατίδα σας. Στη συνέχεια κλείστε διαδοχικά τα Velcro χωρίς να σφίγγετε από πάνω προς τα κάτω. Σιγουρευτείτε ότι το μεσαίο Velcro βρίσκεται ακριβώς στο πίσω μέρος της κλείδωσης του γονάτου για να σας επιτρέπει με άνεση να βαδίζετε.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ένα ακόμα εξαιρετικό βοήθημα από την Kepler Nanodynamics. Η επιγονατίδα αυτή προσφέρει μία καταπληκτική λύση στους πόνους των γονάτων, στην αστάθεια και στην ρευματοειδή αρθρίτιδα , εφαρμόζει τέλεια και προσαρμόζεται σε όλα τα μεγέθη γονάτων. Οι πόνοι και το οίδημα σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περιοχή βασανίζουν χιλιάδες ανθρώπους .Η επιγονατίδα της Kepler Nanodynamics απαλύνει ιδιαίτερα την  αίσθηση του πόνου και αντιμετωπίζει δραστικά τα προβλήματα που προκύπτουν από τραυματισμούς και άλλες αιτίες.

  • Τέλεια εφαρμογή
  • Ευκολία στις κινήσεις
  • Άνεση, καθώς μπορεί να φορεθεί και μέσα από το παντελόνι

ΜΕΓΕΘΗ: S-M-L-XL

Ένα παράδειγμα αξιολόγησης

Τo itscaretime.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα σας με την ΕΛΤΑ courierχωρίς να χρεωθείτε μεταφορικάεφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 49€.

Για παραγγελίες κάτω των 49€ η χρέωση θα είναι 2.50€ (για την περιοχή της Θήβας η χρέωση είναι 2€).


Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 1.90€ επιπλέον για παραγγελίες μέχρι 99€.

Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 99€ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση αντικαταβολής.

 

Σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας σας δεν υπερβαίνει τα 2kg, δεν έχετε επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που το βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 2kg, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€ ανά κιλό.


Δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα.

 

Χρόνος Παράδοσης: Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά στις 16.00. Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι άμεσα διαθέσιμο, θα το παραλάβετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής του.

Παραδόσεις/Αποστολές δεν γίνονται τις αργίες .Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή να ζητήσετε την αντικατάσταση τους εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων (κόστος μεταφοράς)


Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

  • Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Αλλαγές σε ανοιγμένες συσκευασίες δεν γίνονται δεκτές. 
  • Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

 

Πώς θα επιστρέψετε την παραγγελία σας?

  • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπ’ όψιν μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.


Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.


Επιστροφές γίνονται
 με courier της επιλογής σας, κατόπιν συνεννοήσεως με το αρμόδιο τμήμα του its care time.

ΦΙΛΤΡΑ